Steamboat Bakar Kepayan - Fatihah Fazlin

Sabtu, 28 Februari 2015

Steamboat Bakar Kepayan

ASSALAMUALAIKUM..

Kesibukkan sungguh melanda diri ini, sampaikan jarang dapat update blog macam kawan-kawan blogger yang lain. Jeles yang teramat tengok dorang dapat update blog tiap tiap hari. Tapi nak buat macam mana kan. Benda lain lbih penting, urusan kerja dan kehidupan lebih penting. Terpaksalah tinggal sekejap blog biru ni...

Sebenarnyaaa.. nik pun tak tahu apa yang sibuknya.. hhehhee.. oh btw, bukan nak cakap pasal sibuk bizi ni. Hal tu letak tepi sebab dah free sikit sekarang ni. :) 

Siapa pernah sampai kat Steamboat Bakar di Kepayan? Kedai ni katanya baru buka dalam a few months. Kedainya not bad, lokasi pun agak menarik.. Macam biasa, my officemate suka tawwww pergi makan ramai-ramai..  Walaupun tak kerap, tapi sepanjang nik kat sini dekat dua tahun banyak kali dah join dorang.. so happy! 

 apakah motif letak magkuk kosong di awal entry ni?

Kali ni sempena kawan kitaorang nak berpindah tepat kerja. kira unofficial farawell party la gitewww... meh la kita kasi gambar sikit. 


sampai je restoren dalam jam 6 lebih kurang, terus makan laksa pinang!! ohmaiii.. ni fav sejak zaman dulu kala lagi.. Nak jadikan cerita laksa pinang dia mabeles sedap giler.. Nik rasa la kan,,, owner dia ni orang kelantan.. sebab laksa pinang kalau rasa gini air tangan orang kelantan.. hehehehe. maaf kalau salah. ini cuma firasat saya yang lemah.:)



THIS IS US!!!










Ehhh... apesal gambar ni terbalik..??? alamak,,sila pusingkan pc/laptop atau hp korang ye.. malas pulak nak rotate..dan macam banyak pulak gambar yang tak tersusun.. mohon maaf ye, nik update guna fon je.








Manusia yang di sabut  masa majlis kami ni adalah manusia yang pakai t-shit hitam bintik putih tu... tapi apasal muka ko bluurrr judith oiii.. hahaha. ko jangan marah aa aku up gambar tak jadi kat sini.. :P

the cake.. entah bila dorang pakat beli cake.. yummm.. sedap.. habis diet ambe!!! Dah ada kan, so makan jelahhh..



kepada judith.. kalau ko baca blog picisan ni.. semoga ko berbahagia dan seronok di tempat kerja baru. Jangan lupakan kami di sini yee... Jangan nakal-nakal. :P



6 ulasan:

  1. wow... mabeles.... tak pernah lg akak rasa steamboat kepayan... perut kenyang pun rasa nak makan lagi nie.... haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. kena pergi! memang sedap. pilihan pun banyak.. hehehe

      Padam
  2. Look nice..kepayan ni kat ner?

    BalasPadam
  3. fuhhhhh keje dgn khidupan sendiri lbh penting dr blog..tp kannnn kalau bab mkn tu jgn la lupa ajak kite org kat blog ni...tu pun penting jugak tauuu hehehehe

    BalasPadam

Komen membina dari anda digalakkan dan di dahulukan dengan ucapan terima kasih.

FATIHAH FAZLIN@templatesyard