Sidney..Anak Che Ta Comel - Fatihah Fazlin

Selasa, 29 September 2015

Sidney..Anak Che Ta Comel

Assalamualaikum.

Malam-malam ni boring scroll facebook sampai lebam. Tetiba terhenti dekat satu gambar budak comel sangat-sangat. Masyaallah. Anak Che Ta, Aisyah Dhia Rania. Huhuhu. Bertuahnya la.


Tak puas rasa nik duk tengok gambar comey Aisyah ni. Huhhhu















Sama comel sama cute macam Lara Alana, anak Schawal. Dua dua buat nik tak tido duk scroll IG dorang. Hahaha. Tertunggu video dan gambar terbaru dua budak comel ni. Sebelum ni nik ada buat entry pasal Instagram Lara. P lah baca situ ye korang.

Tambah pulak gambar-gambar si Aisyah kat Sidney dengan family dia. Huhuhu. Makin comel. Makin cantik.! Dah la view kat Sidney tu dah cantik. Ada pulak si Aisyah lagilah cantik !

Ps: Aisyah comel sampaikan nak kena simpan gambar dia kat blog ni.

Kredit gambar kat Fb Page Oh Bulan dan Ig Che Ta.


5 ulasan:

  1. Comelnya...geram K.Ma tengok :)

    BalasPadam
  2. assalam sis..salam ziarah..

    comel giler aishah nih kann.. geram tang paha dia tu berketak222222

    rasa nak gigit jer..bhahahah

    BalasPadam
  3. memang comel gegiler... macm anak patung. Teringin nak jumpa.

    BalasPadam

Komen membina dari anda digalakkan dan di dahulukan dengan ucapan terima kasih.

FATIHAH FAZLIN@templatesyard