Mana pergi bulan 12? - Fatihah Fazlin

Ahad, 17 Januari 2016

Mana pergi bulan 12?

Assalamualaikum.

Tak sangkakan.. dah masuk tahun 2016 dah kita. Sekejap je masa berlalu. Tup tup umur pun automatik meningkat. Haaa. Tapi nik muda lagi. Hahaha. Rasa macam baru je ambik result upsr hari tu.. ni dah kerja dah. 

Macam macam jenis manusia dah sempat nik jumpa sepanjang 23 tahun ni. Ada yang baik..yang menyenangkan. Tak kurang jugak yang annoying tahap gaban. Tapi yang tak boleh blah.. nik geram dengan diri sendiri. Huh ! 


Korang nak tau, boleh pulak nik tak update satu entry pun kat blog ni bulan 12 hari tu. ! Tadi bila tengok kat bahagian archive sebelah.. aikkk.. knp bulan 12 takde. Gelabah.. mula mula ingat ada masalah ke apa. Tapi recall balik... 

"Eh.. memang aku tak update apa-apalah. Kan busy clossing akaun kewangan hujung tahun ritu.. oooo"

Dah termarah kat diri sendiri pulak.. tulah.. patutlah entry bulan 12 kosong
. Dah tuan blog sibuk kalah kak mah iron lady ! Nasiblahkan. 

Haa. Buat korang yang sudi baca blog cabuk kesayangan nik ni, nik nak ucapkan Selamat Tahun Baru 2016 lah. Walaupun dah nak masuk bulan 2 dah. Hahaha. Semoga kita semua lebih bahagia.. lebih kaya dan berjaya dunia akhirat. Amin..


4 ulasan:

  1. selamat tahun baru jgk..
    salam ukhwah :)

    BalasPadam
  2. selamat tahun baru..busy sgt tu..hehehe

    BalasPadam
  3. hahahahah hilang pulak entry bln 12 ye :p
    happy new year and all the best in 2016 <3

    BalasPadam

Komen membina dari anda digalakkan dan di dahulukan dengan ucapan terima kasih.

FATIHAH FAZLIN@templatesyard