10 Days Challenge| Day1: 1 Picture Pelamin Anganku - Fatihah Fazlin

Sabtu, 30 Ogos 2014

10 Days Challenge| Day1: 1 Picture Pelamin Anganku


ASSALAMUALAIKUM.
 First day untuk 10 Days Challenge. Sejak umur dah ada puluh-puluh ni kan, angan-angan pasal kahwin tu makin menjadi-jadi. Hari-hari duk usha gambar pelamin dekat google. Sampaikan google pun dah meluat tengok muka nik! huh! over! Tapi, angan-angan nik ni bukan sebarang angan-angan tau, sebab memang nik nak kahwin. hahaha. Tak lama lagi dah... bila? Bila ada jodohlah korang. tak tahulah bila. setahun lagi ke.. lima tahun lagi ke.. 10 tahun lagi ke.. hummm.. 



Majlis kahwin nik nanti kan, nik plan(macamlah nak kahwin dah) nak buat lebih kurang yang kat gambar ni. Warna pastel. Just simple and nice. Bukan pelamin yang sampai tak muat ruang tu. hehehe.. Majlis pun nak buat simple. Dan mini pelamin macam ni sesuai kot. Tak nak beria sangat. Tak nak bersanding bagai. Pelamin ni nanti untuk family dan kengkawan ambil gambar sesama buat kenangan je. Tu je!

3 ulasan:

  1. cantik pelamin tu..simple ..

    BalasPadam
  2. cantik! nice and simple je! hee

    BalasPadam
  3. suka concept macam ni ^^ Simple tapi still nampak cantik
    (http://anies-msletoes.blogspot.com/)

    BalasPadam

Komen membina dari anda digalakkan dan di dahulukan dengan ucapan terima kasih.

FATIHAH FAZLIN@templatesyard