Pakai Tudung Bawal Cornskin Jeeeeee

Ahad, 6 Oktober 2019

Hai awak.

Awal tahun hari tu naik sekejap nama tudung cornskin ni kan?


Kalau ada semua colour kan best!

Sejak ada cornskin ni,  boleh dikatakan tiap-tiap hari pakai tudung jenis ni, senang jadi kat bahagian muka satu hal, lepas tu kalau yang bercorak pulak macam tak payah iron dah. Senang kerja kau jahhh!


Dukunglah anis farhana ke mana-mana pun, payah dia nak kedut.

Ni yang bercorak! Cantik kan?
Nak masuk kerja pukul 7 pagi takdehal, sarung je! Even bukan tudung sarung pun tetap senang nak sarung. Sesuai sangatlah dengan mak mak anak kecik ni. Kat bahagian muka, awak gumpallah guane pun, elok je tak kedut.

Customer nik ramai yang repeat order bawal cornskin ni.


Merangkap profile picture 


Senang-senang nanti add lah Instagram @afiehijab ye?


Ha, btw nik jual tudung bawal cornskin bidang 60 je. Takmo jual bidang lain sebab malas nak fikir banyak-banyak. haha Boleh ek macam tu? Kalau nak try pakai bawal cornkin ni korang dm je kat ig @afiehijab ni ye. Kat situ ada number whatsapp jugak, in case korang tak suka ber'dm" kt ig.

Serius nik cakap, bawal cornskin ni memang best giler. Student pun, korang mesti suka.


1 ulasan:

  1. Adakah anda sedang mencari pinjaman perniagaan? pinjaman peribadi, pinjaman perumahan, pinjaman kereta, pinjaman pelajar, pinjaman penyatuan hutang, pinjaman tidak bercagar, modal teroka, dll .. Atau adakah anda telah menolak pinjaman oleh bank atau institusi kewangan atas sebarang sebab. Kami adalah pemberi pinjaman swasta, pinjaman kepada perniagaan dan individu dalam kadar faedah 2% yang rendah dan berpatutan. jika berminat hubungi kami hari ini di (clintonjohnson536@bk.ru) dan dapatkan pinjaman anda hari iniRegards, Clinton Johnson Investment Team

    BalasPadam

Komen membina dari anda digalakkan dan di dahulukan dengan ucapan terima kasih.

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS