Dalam banyak banyak blogger, aku kenal Fatin Liyana je. - Fatihah Fazlin

Selasa, 13 Januari 2015

Dalam banyak banyak blogger, aku kenal Fatin Liyana je.

ASSALAMUALAIKUM.

Siapa tak kenal Dr Fatin Liyana?Sejak belum mula start berbelog lagi nik dah kenal Fatin Liyana ni. Hingga sekarang 'jenama' "FATIN LIYANA" nampak makin kukuh dan dikenali. Tanya je sesiapa yang ada facebook, twitter ataupun instagram, mesti kenal punyalah. Berapa peratus je yang tak kenal Dr. Fatin Liyana nih... kan kan...



Cantik? Opkos. tengok gambar Dr. Fatin Liyana kat atas ni, cantik kan..tengah masak pun masih cantik.. hehehe.

Nak share satu cerita.. alkisah nik dengan sorang kawan berbual. Dia ni minat nak buat blog. Tapi agak malas nak menulis. Ada ke patut?  

Berikut sedikit perbualan kami beberapa tahun lepas, masa tu nik baru berjinak dengan blog ni.


Me       : Aku ada blog weh.. nanti kau tengok eh.
Kawan  : Biar betul ! Apa nama blog kau? *dengan nada tak percaya*
Me       : *TULS ATAS KERTAS URL BLOG* nanti kau tengok tau!
Kawan  : Hmmm..dalam banyak-banyak blogger, aku kenal Fatin Liyana je weh. Dia je yang famous.
Me       : Errrr... *ter'kecik' hati den. De*


So, nik tak boleh nak cakap apalah kan.. Dr FL memang dah dikenali dari dulu lagi. Kalau tak, kawan nik yang langsung tak kisah akan dunia blogging ni tak akan kenal beliau.. 

Baru-baru ni nik ada tengok kat instagram Datin, kawan Dr Fatin Liyana, Dr. FL dah bertunang.. seronok pulak dengar berita ni. Tak tahulah kenapa. Maybe sebab nik minat kat dr. FL sesangat kot. Suka baca blog dia, sampaikan entry dia yang terdahulu semua nik khatam. ambikkk khau.. Gigih!  

Kelmarin Fatin Liyana dan update pasal majlis tunang dia..Nik excited p baca!!! Fuhh.. 
cantik sangat kan kakpaten kitewwww... hikhikhik..Gambar masa majlis tunang kakpaten.

Last, tahniah Dr FL dan Dr AF. Mood sekarang, tak sabar tunggu wedding FATIN LIYANA! Hahaha Kakpaten nanti jangan lupa jemput peminatmu ini ye. :) *ya ya je aku, padahal dia tak kenal pun sape aku*

 

14 ulasan:

  1. Argh ! Keciknyaaa hati kenal FL je. T_T

    BalasPadam
  2. suka tengok dia..cantik sangat..

    BalasPadam
  3. suka sangat tengok kak paten.cantikkk:)

    BalasPadam
  4. samala dengan orang lain..tanya siapa yang kenal blog..dia orang jawab fatin liyana, dena bahrin, dengan irine..hehe

    BalasPadam
  5. Saya pun asal nye kenal fatin liyana dlu mse awal2 brblog..hehe

    BalasPadam
  6. akak pon hr tu khatam entri FL yg lama2...hahaha...suka sgt baca blog dia

    BalasPadam
  7. org cantik dan punya kelebihan pasti diminati ramai...:)

    BalasPadam

Komen membina dari anda digalakkan dan di dahulukan dengan ucapan terima kasih.

FATIHAH FAZLIN@templatesyard