Try Queen Manggo, sedap ke tak? - Fatihah Fazlin

Khamis, 27 Januari 2022

Try Queen Manggo, sedap ke tak?


Hi. 


Lama dah dok usya  stall Jus Mangga tepi jalan ni. Stall Queen Manggo. Tapi takut nak try sebab nik jenis tak suka buah mangga dijadikan air atau jus. Makan buah gitu je yang sedap. 


Sebab teringin sangat nak rasa kan, balik kerja tadi nik singgahlah kejap. Nak merasa sangat-sangat dah tekak pun, dengan cuaca panas lagi. Rasa macam syok je kalau dapat minum sejuk-sejuk.


Inilah rupanya Queen Maggo tu. Nik beli bekas kecil.



Nik beli cup kecil je. Untuk rasa dulu. Kalau sedap nanti beli yang besar pualk. So dari segi rasa bagi nik kureng sikit. Manggo banyak, aiskrim pun dalam kuantiti yang okey, cuma bagi nik kalau dia tambah susu ke sikit bagi rasa lemak gitu, akan lagi sedap.

Harga pulak hanya RM4 sahaja. Buah mangga kan mahal. Mungkin kalau dia letak susu nik akan beli lagi. hehehe





3 ulasan:

  1. kena mintak susu lebih next time kot...hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tulah. kalau tahu tadi siap-siap kita mintak.:)

      Padam
  2. Sedap jus mango. Blend dengan susu lagilah sedap. Lepas tu ada bebola pop dan aiskrim bertambah sedap :)

    BalasPadam

Komen membina dari anda digalakkan dan di dahulukan dengan ucapan terima kasih.

FATIHAH FAZLIN@templatesyard