10 Day Challenge| Day 6: 6 Place - Fatihah Fazlin

Ahad, 7 September 2014

10 Day Challenge| Day 6: 6 Place

ASSALAMUALAIKUM...

Hari ke enam sudah. kali ni kena cerita  pasal tempat pulak. Mula-mula terkerfikir hmm.. nik nak cerita pasal ape eh? Fikir punya fikir, nik decide nak pecahkan rahsia yang terbuku di hati... cewaaaahh! 
Sebenarnya nak share dengan korang tempat-tempat yang nik teringin nak lawati. Kalau ikutkan nik ni jenis yang suka jalan  tempat-tempat yang nik tak pernah pergi. Tapi tulah, bajet pun ciput, nak pergi mana-mana pun berkira. Utamakan yang penting dululah! 

Bejalan tu bila-bila pun boleh kalau ada kelapangan. Kan?

Meh baca tempat yang teringin sangat nik nak pergi....ehhehehhe

 1- Yang ni mesti semua orang pun teringin nak pergikan? MEKKAH :)

 2- Korea. nak pergi masa musim bungaaa... waaaaa,.. bestnyaaa!!

3- Tengkuban Perahu, Indonesia. teringin nak tengok sendiri dan rasa suasana kat sana. 

4-  Pulau Perhentian besar..masti cantik view kat sini kan?
 5- Gaza, Palestin. Berat mata memandang, berat lagi bahu memikul

6- Beijing, China. Nak tengok keindahan kota istana lama dorang... huuhuhh

Banyak lagi tempat yang nik nak pergi. Tapi list kat atas ni most wanted place nik! hahaha :) HARAP suati hari nanti bolehlah jejakkan kaki ke tempat-tempat nie...







6 ulasan:

  1. List no.1 tempat yg paling sy nak pergi sangat2...

    BalasPadam
  2. Korea pon best. Yang atas tu sememangnya :) Jom follow blog saya

    BalasPadam
    Balasan
    1. nik memang nak pergi tempat yang best2 je.. hahahaha..

      Padam
  3. You are nominated...

    http://miamorzafirah.blogspot.com/2014/09/the-versatile-blogger-award.html

    BalasPadam
  4. Assalamualaikum... Dua dari tempatbyang tersenarai akak dah pernah p... Yang paling best p mekkah.. Hati rasa tenang sangat. Terasa diri dekat dengan Allah dan Rasul Nya... Ada rezeki akak nak p lagi... Insya Allah jika ada niat untuk ke sana Allah akan permudahkan jalannya..

    BalasPadam

Komen membina dari anda digalakkan dan di dahulukan dengan ucapan terima kasih.

FATIHAH FAZLIN@templatesyard