Segmen Ben Ashaari : Impianku, Seorang Blogger ! - Fatihah Fazlin

Khamis, 11 September 2014

Segmen Ben Ashaari : Impianku, Seorang Blogger !

ASSALAMUALAIKUM...

http://www.benashaari.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html


Bismillah.. Selamat tengahari korang! Hari ni buka blog tengok Abang Ben Ashaari buat segmen. Fuhhh.. kalau tak join rugi ni.. Bukan selalu beliau buat segmen!

Latar belakang.. 
Nama panggilan, nik.. berasal dari kelantan dan menetap di Kota Kinabalu.. Seorang yang tegas dan garang tapi tak melampau.. haha..umur 21 y/o. Berkecimpung dalam dunia blog ni lebih kurang 2 tahun.

Kelebihan Blog..
Bab kelebihan ni payah sikit nak cerita.. tapi secara generalnya nik rasa blog nik ni bukan blog gosip. no no no. Kalau korang nak pembacaan santai dan "kita-kita", feel free to visit my blog anytime! Dan kalau rasa korang nak baca novel online, bolehlah cuba-cuba baca novel yang nik tulis eh...

Impian dalam berblog..

Sama macam blogger-blogger lain jugak, nik pun ada impian dan cita-cita. Impian yang nik rasa taklah melampau sangat. Nik nak blog ni dikenali sebagai sebuah blog yang boleh memberi sedikit ilmu dan motivasi pada mereka yang membaca. Selain tu juga, nik nak dengan blog ni, sedikit sebanyak nik boleh jana pendapatan. Macam blogger-blogger lain. Tapi of course la bukan senang kan? Kena usaha dan usaha sebab benda ni rasanya makan masa jugak.


Sekian.



10 ulasan:

  1. singgah dr segmen yg sama...

    BalasPadam
  2. tak nak lh ada entri gosip2 kan hehe

    BalasPadam
  3. Salam Kenal!

    Selamat Berblogging !!

    BalasPadam
  4. salam kenal orang sabah...selamat berblog dari orang sarawak! :D

    BalasPadam
  5. Assalammualaikum... datang daripada segmen yang sama, suka dapat berkenalan dengan anda : Segmen Ben Ashaari : Impianku Seorang Blogger

    mselim3

    BalasPadam
  6. Assalam,
    salam perkenalan dari saya blogger baru..
    epy bersegmen jugak yer..
    harap dapat berkenalan dan menyokong saya yer...
    jemput singgah yer :
    http://aryshafayyadh.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    BalasPadam
  7. Hai, Ros singgah sini dari segmen yang sama.
    http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    BalasPadam
  8. ayu datang dari segmen yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu ye... boleh nanti follow sekali blog ayu...tq..

    semoga impian awak tercapai...

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    BalasPadam
  9. singgah sini

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    BalasPadam

Komen membina dari anda digalakkan dan di dahulukan dengan ucapan terima kasih.

FATIHAH FAZLIN@templatesyard