Cabaran 30 Hari | Hari 17 ; 5 Perkara yang Nik Rindu. - Fatihah Fazlin

Rabu, 17 September 2014

Cabaran 30 Hari | Hari 17 ; 5 Perkara yang Nik Rindu.

ASSALAMUALAIKUM.

Terjebak juga dengan #cabaran30hari kaksue nih. Orang lain dah nak habis pun. Kekeke. Nik akan mulakan dengan hari ke 17 dan seterusnya. Hari pertama hingga ke 16 nik akan buat start Oktober nanti aci tak? Aciiiii... sebab dah minta izin Kaksue.. hehehe.



Baiklah! Cabaran hari ni diteruskan dengan 5 perkara yang nik rindu. Opsss! Tapi takde maknanya nak sweet-sweet ni ye.

1- Rindu nak balik kampung jumpa Family. Walaupun baru je balik raya hari tu, tapi tak puas. Nak balik main ps dengan adik-adik(even tak pandai main pun!)

2- Rindu nak pergi kelas Akaun dan Ekonomi yang the verry mengantuk kalau kelas tu waktu PAGI PETANG dan MALAM..Eh !!! 

3- Rindu nak jumpa sahabat sekolah, matrikulasi dan Unisza. Dah setahun tak jumpa mereka semua ni. Masing-masing sibuk dengan study. Apa-pun, nik doakan korang dari jauh.

4- Rindu nak naik basikal. Last naik basikal 4 tahun lepas Dengan kecintaan nik.

5- Rindu nak makan ubi rebus cicah gula! Perghhh.. kalau makan time hujan/banjir kat kampung ni memang kena dengan selera. Satu bakul pun habis. Kata raja makan kannnn.






7 ulasan:

  1. Bestnya ubi rebus tu...cicah gula yg digaul dgn kelapa..dpt pula kopi o..pehhh..

    BalasPadam
  2. kenangan tu naik basikal masa pergi sekolah dulu-dulu.

    BalasPadam
  3. wahhh...dah hari ke-17??? saya baru nak masuk 6...hehe...
    done follow awk..nnti follow kita jugak yek...
    http://eikorina.blogspot.com

    BalasPadam
  4. rindu familyku jugaaaaa =(

    Jemput la follow zarith balik ye

    http://butikgebugebu.blogspot.com/2014/09/resipi-makanan-baby-6-12-bulan.html

    BalasPadam
  5. amboi mak cik nik

    BalasPadam
  6. Haha... bnyk la rindunya Nik ni. akak punya rindu tak tercatat tau!!

    BalasPadam

Komen membina dari anda digalakkan dan di dahulukan dengan ucapan terima kasih.

FATIHAH FAZLIN@templatesyard