Cabaran 30 Hari | Hari 22 : Destinasi Percutian Impian Nik - Fatihah Fazlin

Isnin, 22 September 2014

Cabaran 30 Hari | Hari 22 : Destinasi Percutian Impian Nik

ASSALAMUALAIKUM..

kredit gambar pada www.hoteldomestik.com

Destinasi Percutian Impian Nik | Demi kelansungan hidup, cabaran 30 hari #kelabbloggerbenashaari diteruskan dengan gigih tanpa mengenal erti putus asa.*ambek korang ayat karangan budak dapat A+ masa SPM* abaikan penyataan di atas. Ambil peduli penyataan di bawah.

Dalam bulan ni saja, nak banyak kali nik publish entry pasal tempat menarik/tempat percutian ni. Fuhhh. Perginya tidak! Sabar korang. Tengah saving nak kahwin ni. Nanti lepas semua hal kahwin, baru boleh bercuti dengan senang dan lenang! *ni kalau mak baca entry ni, dia suruh berhenti kerja balik tanam lengkuas belakang rumah* 

Ada hati nak kahwin, lengkuas dengan halia pun ambe tak kenal!

Korangggg.. let's back to the main point ya. __ Destinasi percutian impian. Waaa, dengar saje pun macam best je. Kalau tambah lagi destinasi percutian honeymoon impian, meletup! Percutian impian nik takdelah yang klas-klas sangat.. Tak mampu. Lain cerita pulak kalau kena sponsor !


Destinasinya ialah Pulau. Tak kisah pulau mana pun,as long as pulau tu cantik, airnya bersih, pantainya memutih, banyak aktivity, dan ada hotel yang best tapi murah. Kat Malaysia ni pun ada kan? Percutian tu nik nak angkut semua satu family. In case masa tu dah ada suami dan anak-anak, boleh pergi dengan mereka. Bersantai dan habiskan masa bersama.. Bonding time together. Mesti best kan. kan. kan. Berangan tak sudah !

Korang pulak macam mana?


9 ulasan:

  1. tengok gambar tu syok nye kalo dapat bercuti kat pulau kan..pulau tioman pon not bad..

    BalasPadam
  2. wow pulau, menarik impian tu
    kalau saya suka tempat banyak kehijauan
    tenang sikit katanya =)

    anyway saya membalas kunjungan
    Ben Ashaari Follow Blog AKU!

    BalasPadam
  3. dtg dr segmen kak mia..
    timm pun suka pulau..pling best mndi time tghari..pehh, mmg jadi mcm rkyat afrika jer..hehe..

    BalasPadam
  4. Pulau redang laaa..hehehe

    Salam perkenalan
    http://butikgebugebu.blogspot.com/2014/09/kasih-sayang-yang-membawa-ke-syurga.html

    BalasPadam
  5. memang paling asyik pergi ke pantai untuk melepas penat melihat laut luas dari pantai yang indah dengan hembusan angin laut dan deburan ombak yang ramai, terima kasih sudah berbagi artikel yang menarik sekali :)

    BalasPadam
  6. kalau nk g bercuti.. pergi pulau musim x hujan tau.. br best, bolh buat bnyk aktiviti.

    BalasPadam
  7. kat M'sia pun banyak pulau cantik-cantik, kebanyakannya ada banyak kemudahan yg selesa...

    BalasPadam
  8. semoga tahun2 akan datang 1 malaysia dapat cuti sambut ramadhan.....
    Entri terbaru zaiton-BAIK BURUKNYA PROTEIN UNTUK BADAN DAN APA KAITANNYA DENGAN ESP ?

    BalasPadam

Komen membina dari anda digalakkan dan di dahulukan dengan ucapan terima kasih.

@templatesyard