Review Blog Mereka. - Fatihah Fazlin

Ahad, 21 September 2014

Review Blog Mereka.

Asalamualaikum..

Review blog mereka|Bukan mudah nak review blog orang lain. Nik tak pernah buat, dan ini adalah pertama kali. Tapi, review nik bukan untuk mengutuk atau mengomen sesuatu yang buruk. Tujuan review ni untuk perkenalkan blog mereka pada pembaca yang sudi singgah blog nik. Mungkin ada yang dah kenal dengan blog ni, mungkin ada yang belum. 

Sebelum tu suka nik nak maklumkan kat korang yang tiga blog ni adalah mereka yang terpantas join Segmen Pencarian Bloglist September dan Oktober yang nik anjurkan. Sepatutnya Review ni nik buat pada 1 september, tapi dek kekangan masa, nik terpaksa tunda. Untuk itu, nik mohon maaf kepada Fae, Mamapapaamir dan Kenny.


http://nurfaezahabdullah1712.blogspot.com
 







Nik bukan pakar dalam me'review' blog mereka yang lain. Nik tak tahu nak komen apa tentang blog mereka, sebab blog nik sendiri pun nik tahu banyak kelemahan. Jadi rakan-rakan blogger yang lain, kalau korang belum follow mereka bertiga, jom follow sekarang. 


 

6 ulasan:

  1. http://madey09.blogspot.com/ sudi follow ya

    BalasPadam
  2. wah..tahniah kepada 3 blog tu sebab direview.. :)

    BalasPadam
  3. http://cercitertashaqisha.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html

    BalasPadam
  4. Salam..

    Anda tercalon untuk Liebster Award ;)

    http://seronoknyermelukis.blogspot.com/2014/09/liebster-award.html

    BalasPadam
  5. review yang bagus untu memotivasi untuk menjadi lebih baik, terima kasih sudah berbagi

    BalasPadam
  6. masa awal blogging dulu pernah jugakla buat review. sekarang dah tak buat sbb jarang aktif

    BalasPadam

Komen membina dari anda digalakkan dan di dahulukan dengan ucapan terima kasih.

FATIHAH FAZLIN@templatesyard